Wiemy, że prowadzenie własnego lokalu gastronomicznego wiąże się przede wszystkim ze sprawną obsługą klienta, dlatego w ofercie naszej firmy znalazły się specjalne oprogramowania do kas fiskalnych. Nasze programy przeznaczone są zarówno do małych, jak i dużych punktów gastronomicznych, takich jak restauracje, kawiarnie, bary czy food trucki.
Oprogramowanie do gastronomii
Oprogramowanie do gastronomii izzyREST mini
Podstawowa wersja programu dla mniejszych punktów gastronomicznych bez zaawansowanych możliwości konfiguracji. Pozwala na prowadzenie sprzedaży i jej raportowanie.
Oprogramowanie do gastronomii izzyREST mobile
Dodatkowe stanowisko sprzedażowe izzyRest do zainstalowania na dowolnym urządzeniu z systemem operacyjnym Android i/lub kasie fiskalnej ONE/NEXT
Oprogramowanie do gastronomii izzyREST POS
Wersja umożliwia zaawansowaną konfigurację programu. Zawiera obsługę programów lojalnościowych i rabatowych, pozwala na pracę w sieci lokali, współpracuje z tabletami.
Oprogramowanie do gastronomii izzyREST MAX
Wersja umożliwia zaawansowaną konfigurację programu. Zawiera obsługę programów lojalnościowych i rabatowych, pozwala na pracę w sieci lokali, współpracuje z tabletami.
Oprogramowania do gastronomii w tti.pl
Proponujemy oprogramowania gastronomiczne, wśród których każdy z naszych klientów może wybrać rozwiązanie dopasowane do własnych potrzeb i charakteru działalności. Oferujemy sprawdzone i skuteczne programy izzyRESTA w wersji:
- MINI - funkcje idealne dla mniejszych obiektów z krótkim menu, w których nie trzeba rezerwować stolików,
- POS - program rozbudowany o kilka dodatkowych elementów w stosunku do wersji MINI, takich jak obsługa kart rabatowych czy współpraca z urządzeniami mobilnymi,
- MAX - oprogramowanie charakteryzuje się najbardziej zaawansowanym systemem. Poza opcjami dostępnymi w wersji POS, posiada także m.in. kontrolę braków magazynowych wraz z mechanizmem alarmowym czy analizę kosztów produkcji.
Dlaczego warto się zdecydować na nasze oprogramowania do gastronomii?
Wybierając nasze oprogramowania gastronomiczne:
- możesz rozliczać produkty bezpośrednio po sprzedaży,
- nie musisz samodzielnie aktualizować stanu magazynowego,
- oszczędzasz czas,
- masz dostęp do historii stanów magazynowych,
- szybciej i sprawniej obsługujesz klientów, dzięki czemu podnosisz jakość swoich usług,
- usprawniasz pracę personelu,
- możesz obsługiwać sieć lokali w oparciu o centralną bazę,
- zyskujesz kontrolę nad wszystkimi procesami zachodzącymi w lokalu.